Uvjeti prodaje

Uvjeti poslovanja

Općim uvjetima uređuju se odnosi između Kupca i Nicholas Shoes web trgovine vezano uz postupak naručivanja proizvoda, cijene proizvoda, uvjete i načine plaćanja, isporuke proizvoda te prava Kupca na pisani prigovor na proizvode i usluge Nicholas shoes web trgovine, pravo na raskid ugovora, dostave proizvoda te ostalih usluga koje Nicholas Shoes web trgovina nudi, zaštite osobnih i drugih podataka i ostala pitanja važna za sklapanje ugovora o kupoprodaji putem Internet trgovine.

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača, Zakon o elektroničkoj trgovini, Zakon o obveznim odnosima te ostali važeći propisi Republike Hrvatske.

Nicholas shoes web trgovina zadržava pravo izmjene Uvjeta i odredbi u bilo kojem trenutku. Sve izmjene bit će objavljene putem web stranice Nicholas shoes web trgovine te će stupiti na snagu u trenutku objave istih na internetskim stranicama. Bilo kakve izmjene Uvjeta primjenjivat će se na kupnje izvršene nakon objavljivanja tih izmjena.

Korištenjem Nicholas shoes web trgovine obvezujete se poštivati niže navedene Opće uvjete i pravila.

Prethodno kupnji, kupac izjavljuje da je pročitao ove Opće uvjete te da ih prihvaća dok će kod potvrđivanja narudžbe isti biti dostavljeni Kupcu kao sadržaj odnosno prilog e-mail poruke kojom se potvrđuje da je ugovor sklopljen.

Ovi Uvjeti i odredbe smatraju se sastavnim dijelom svakog Ugovora o kupoprodaji sklopljenog između Kupca i Nicholas shoes web trgovine.


Trgovac - Nicholas Shoes web trgovina

Naziv trgovca: MALUR SPORT d.o.o.
Sjedište: Ilica 37, 10000 Zagreb, Hrvatska
Kontakt broj: 098/204035
Email: nicholasshoes.webshop@gmail.com
Upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS: 081183620
Temeljni kapital uplaćen u cijelosti 20.000,00 kn
Žiro račun: HR47 2360 0001 1028 7322 8, Zagrebačka banka d.d.
Porezni broj: HR80732405119

Trgovac prodajom putem Internet trgovine www.nicholasshoes.eu nastupa u svoje ime.

Proizvode je moguće kupovati izvan granica Republike Hrvatske.


Kupac

Kupac proizvoda je svaka fizička osoba koja kupuje proizvode putem Nicholas shoes web trgovine na način kako je to uređeno ovim Općim uvjetima poslovanja tj. koja odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati kreditnom/debitnom karticom ili odabere plaćanje pouzećem i pošalje narudžbu Nicholas shoes web trgovini odnosno Trgovcu.

Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici. Djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Trgovac ne snosi nikakvu odgovornost.


Cijene

Putem Internet trgovine www.nicholasshoes.eu Kupcu je omogućena kupnja dijela asortimana proizvoda koji se nalazi na Nicholas shoes web trgovini.

Sve cijene predstavljaju maloprodajne cijene i izražene su u kunama (HRK)  i Eurima (€) te uključuju PDV i vrijede za sve načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje. Navedene maloprodajne cijene vrijede isključivo za kupnju proizvoda putem Internet trgovine i mogu se razlikovati od maloprodajnih cijena u trgovinama. Maloprodajne cijene vrijede u slučaju plaćanja dolje navedenim načinima i pod dolje navedenim uvjetima.

Istaknute maloprodajne cijene važe u trenutku zaprimanja narudžbe.
Akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

U slučaju da cijena nije formirana od strane trgovca (Nicholas Shoes trgovine) ili greške kojom softer ne prenese realnu maloprodajnu cijenu , trgovac ima pravo raskinuti ugovor s kupcem uz prateću obavijest putem e mail adrese kupca.


Slike i informacije o proizvodima

Slike i opisi ne moraju nužno biti identični proizvodu. Nicholas Shoes web trgovina zadržava pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda. Odstupanja u boji i materijalu koja su uobičajena na tržištu ostaju pridržana. Isto tako pridržana su i uobičajena odstupanja kod i dekoracija i s obzirom na sitna odstupanja u izvedbi u odnosu na uzorke materijala, posebno u vezi s tonom boje, jer su uzorci odnosno modeli kupcu prikazani samo u svrhu informiranja i približnog određivanja karakteristike robe, bez jamčenja jednakosti.

Nicholas shoes web trgovina odnosno Trgovac obvezuje se u najvećoj mogućoj mjeri osigurati ažurnost i točnost informacija na internetskim stranicama, osobito u odnosu na cijenu ponuđenih proizvoda i usluga. Trgovac odgovara za eventualne pogreške u opisu proizvoda, slika te pogreške nastale prilikom promjena cijena i ažuriranja stranica.

U slučaju takove pogreške, a osobito ukoliko cijena istaknuta na internetskim stranicama iz bilo kojeg razloga ne bi odgovarala stvarnoj cijeni proizvoda, Trgovac će bez odgode obavijestiti Kupca o istoj, te mu omogućiti da isti otkaže odnosno izmijeni narudžbu.

Ukoliko Kupac odluči otkazati narudžbu proizvoda, Nicholas shoes web trgovina će Kupcu vratiti uplaćen novac što je prije moguće, a najkasnije u roku od 14 dana od dana obavijesti Kupca o otkazu narudžbe.


Registracija korisnika i Narudžba proizvoda

Proizvodi se naručuju elektronskim putem, a proizvod može naručiti registrirani korisnik i neregistrirani korisnik - gost. Registracija se vrši kreiranjem korisničkog računa. Registracija je besplatna. Prilikom registracije Korisnik kreira korisničko ime i zaporku. Korisnik je odgovoran za sve radnje i narudžbe izvršene pod njegovim korisničkim imenom. Registrirani korisnik/kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije i kupovine. Neregistrirani korisnik također može naručivati proizvode na način da ispuni tražene podatke i izvrši narudžbu.

Proizvod se naručuje putem košarice. Kada Kupac izvrši narudžbu Ugovor je sklopljen, te će Nicholas shoes web trgovina e-mail porukom obavijestiti Kupca o sklapanju Ugovora dostavom Potvrde o narudžbi putem e-pošte. Potvrda narudžbe sadržava informacije o narudžbi, adresi isporuke, načinu plaćanja, cijeni/cijenama, kontakt-podacima Nicholas shoes web trgovine te druge podatke sukladno Zakonu. Uz potvrdu narudžbe Kupcu će biti dostavljeni i Opći uvjeti poslovanja Internet trgovine te Obavijest o pravu na jednostrani raskid ugovora čiji je sastavni dio Obrazac o pravu na jednostrani raskid ugovora te prihvaćanjem ovih Uvjeta Kupac daje izričitu suglasnost da mu se Opći uvjeti poslovanja i Obavijest o pravu na jednostrani raskid ugovora čiji je sastavni dio Obrazac o pravu na jednostrani raskid Ugovora dostave na navedeni način tj. elektroničkom poštom.

Nakon slanja potvrde o narudžbi Kupac može mijenjati narudžbu isključivo putem kontaktiranja Službe za kupce na mail: nicholasshoes.webshop@gmail.com.

Na Nicholas Shoes web trgovini Kupac može platiti svoju narudžbu klikom na „Kupi“. U košarici će tada vidjeti ukupan iznos kupovine (s uračunatim troškovima dodatnih usluga: dostave i uračunatim PDV-om).

Nicholas shoes web trgovina će isporučiti proizvode Kupcu u naručenoj količini ako su isti na raspolaganju.

U slučaju da Nicholas shoes web trgovina nije u mogućnosti isporučiti određeni proizvod u predviđenom roku zato što naručenog proizvoda nema u skladištu ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, Nicholas shoes web trgovina će pismeno, dostavom Obavijesti o kašnjenju isporuke naručene robe putem elektroničke pošte obavijestiti Kupca, koji može otkazati narudžbu proizvoda ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke.

Ukoliko Kupac odluči otkazati narudžbu proizvoda, Nicholas shoes web trgovina će Kupcu vratiti uplaćen novac što je prije moguće, a najkasnije u roku od 14 dana od kada je nastupilo zakašnjenje.


Dostava/preuzimanje robe

Trošak dostave na području Republike Hrvatske je besplatno.
Dostavu robe vrše djelatnici tvrtke GLS Croatia d.o.o i HR pošte.

Po spremnosti robe za dostavu odnosno preuzimanje Nicholas shoes web trgovina Kupcu putem elektroničke pošte dostavlja Obavijest o spremnosti robe za isporuku.

Dostava kupljenog proizvoda vrši se na adresu dostave navedenu prilikom izrade narudžbe.
Dostava proizvoda Kupcu obavlja se isključivo radnim danom.

Proizvode je moguće kupovati izvan granica Republike Hrvatske.
Dostava naručene robe za BiH, Srbiju i Crnu Goru naplaćuje se 30,00€ (uključen PDV). Dostava naručene robe za sve ostale države EU naplaćuje se 20,00€ (uključen PDV).
Dostavu robe vrše djelatnici tvrtke HP-Hrvatske pošte d.d. i GLS.

Rok isporuke dostupne robe u e-trgovini je od 2 do 14 radnih dana, osim proizvoda za koje je Kupac obaviješten o drugačijem roku isporuke. Rok za dostavu počinje teći nakon zaprimanja zaprimanja narudžbe odnosno nakon što Kupac dobije Potvrdu o zaprimanju njegove narudžbe. Subote, nedjelje, blagdani i neradni dani ne računaju se u rok dostave.
U slučaju da Kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Nicholas shoes web trgovina ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos izravnih troškova vezanih uz isporuku.


Plaćanje

Naručene proizvode i usluge kupac može platiti na jedan od sljedećih načina:

  1. pouzećem
  2. kreditnim i debitnim karticama: MasterCard, Maestro, VISA, Diners, putem T-Com Pay Way sustava.

​​         

Kupac plaća svoju narudžbu klikom na „Kupi“. Kupac tada u svojoj košarici vidi ukupan iznos kupovine (s uračunatim troškovima dostave i/ili montaže proizvoda ukoliko je odabrao navedene usluge te uključenim PDV-om).


Sigurnost plaćanjaHT PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT PayWay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).Izjava o konverziji

1.1. Za Korisnike (kupce) koji imaju prebivalište ili boravište, odnosno sjedište izvan Republike Hrvatske i plaćaju u valuti koja nije hrvatska kuna (HRK, sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama (HRK), a iznos za koji će biti terećena kreditna kartica Korisnika dobiva se kroz konverziju cijene iz eura (€) u hrvatske kune (HRK) prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke.

1.2. Prilikom naplate kreditnom karticom Korisnika isti se iznos pretvara u lokalnu valutu Korisnika prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj Internetskoj stranici.

Izjava o privatnosti

Nicholas shoes web trgovina se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Nicholas shoes web trgovine i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


Odgovornost za materijalne nedostatke proizvoda

Trgovac odnosno Nicholas Shoes web trgovina odgovara za materijalne nedostatke stvari koje prodaje na svojim stranicama sukladno pozitivnim propisima posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske i Zakona o zaštiti potrošača.


Reklamacije

Pritužbe se podnose putem e-maila: nicholasshoes.webshop@gmail.com. Prigovor elektroničkom poštom treba sadržavati rubriku REKLAMACIJA PO NARUDŽBI (br. naloga). Naručeni proizvodi zapakirani su tako da se ne oštećuju uobičajenim rukovanjem/transportom

Za sve artikle vrijedi zakonski propisani rok za reklamaciju. Dogodi li se unutar tog roka da je artikl, primjerice, promijenio svojstva, a što proizlazi iz nepridržavanja propisanih postupaka njege i održavanja, Nicholas Shoes webshop ne odgovara za nastala oštećenja. U protivnom artikl možete vratiti te isti možemo popraviti o našem trošku u razumnom vremenskom roku. Ukoliko popravak nije moguć artikal može biti zamijenjen za isti ili slični novi artikal ili vršimo povrat uplaćenog iznosa. Molimo Vas da nam se najprije s opisom i/ili fotografijama oštećenja javite na  nicholasshoes.webshop@gmail.com

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke, te u tom slučaju Kupac nije dužan preuzeti pošiljku.

U slučaju da su nedostatci posljedica nestručne dostave,skladištenja ili drugih nestručnih zahvata kupca, Kupac ne snosi odgovornost.

Ostvarenje prava po prijavljenoj reklamaciji ostvaruju se skladno zakonu o Zašiti potrošača i Zakonu o obaveznim odnosima.

Reklamacije se uvažavaju uz dokaz o kupnji (račun).


Otkazivanje i raskid ugovora

Kupac može otkazati narudžbu u bilo kojem trenutku do trenutka isporuke prozvoda Kupcu slanjem izjave o otkazu narudžbe putem elektroničke pošte na mail: nicholasshoes.webshop@gmail.com.
Ako je narudžba otkazana prije nego su proizvodi napustili skladište Trgovca, Kupac ima pravo tražiti povrat ukupnog uplaćenog iznosa za proizvode i ostale odabrane usluge.

Nakon otkazivanja narudžbe, Kupac će dobiti Potvrdu o otkazivanju narudžbe putem e-pošte.

Pravo na raskid ugovora po Odsjeku IV, članak 72. Zakona o zaštiti potrošača:

Kupac ima pravo ne navodeći za to razloge, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.

Predmetni rok započinje teći od dana kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane kupca, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed.

Ako je jednom narudžbom kupac naručio više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki, rok započinje teći od dana kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane kupca, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe.

Ako Prodavatelj odnosno Nicholas shoes web trgovina ne obavijesti Kupca o pravu Kupca na jednostrani raskid ugovora ovo pravo prestaje u roku 12 mjeseci od isteka roka za raskid (rok od 12 mjeseci počinje teći nakon isteka roka od 14 dana koji je predviđen za redovni raskid u slučaju uredne obaviještenosti). Ako je pak obavijest o pravu na jednostrani raskid dostavljena u roku od 12 mjeseci, pravo na jednostrani raskid prestaje po isteku roka od 14 dana od dana kada Kupac primi tu obavijest.

Kupac je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid ugovora obavijestiti Trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor i to putem Obrasca za jednostrani raskid ugovora kojeg može naćiovdje ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave kojom izražava svoju volju da raskine ugovor, upućene elektroničkom poštom na adresu Trgovca: nicholasshoes.webshop@gmail.com ili poštom preporučeno na adresu sjedišta Trgovca: ILICA 37, 10000 Zagreb, Hrvatska.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na Internetskim stranicama Trgovca, Kupac može elektronički ispuniti i poslati.

Trgovac se obvezuje bez odgađanja dostaviti potrošaču Potvrdu o primitku izjave o raskidu putem elektroničke pošte koju Kupac navede u Obrascu odnosno u Izjavi o raskidu.

Izjavu o raskidu ugovora kupac je dužan poslati prije isteka roka za raskid ugovora.

Kupac je dužan izvršiti povrat robe bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je obavijestio trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor.
Kupac je dužan snositi izravne troškove povrata robe!
Trgovac se obvezuje kupcu vratiti cjelokupan iznos uplaćenih sredstva u roku od četrnaest (14) dana po primitku pismene obavijesti o raskidu ugovora.
Trgovac nije dužan izvršiti povrat plaćenog prije nego mu roba isporučena kupcu bude vraćena, osim ako nije ponudio da robu koju kupac vraća, sam preuzme, odnosno nakon što mu potrošač dostavi dokaz da je robu poslao natrag Trgovcu, ako bi o tome Trgovac bio obaviješten prije primitka robe.

Trgovac se obvezuje izvršiti povrat plaćenoga služeći se istim sredstvima plaćanja kojima se koristio kupac prilikom plaćanja osim ako kupac izričito ne pristane na neko drugo sredstvo plaćanja, te uz pretpostavku da kupac ne bude obvezan platiti nikakve dodatne troškove za takav povrat.

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.


Isključenje prava na raskid ugovora

Kupac nema pravo na raskid u slučajevima propisanim člankom 79. Zakona o zaštiti potrošača, a osobito ako je:

  • predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja trgovca, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava potrošača na jednostrani raskid ugovora;
  • predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču.


Trajanje ugovora

Ugovor koji Kupac sklapa s Trgovcem jednokratan je ugovor o kupoprodaji proizvoda na daljinu koji je konzumiran isporukom robe te izvršenim plaćanjem od strane kupca, u slučaju da ne bude raskinut. Ovi Uvjeti kupnje sastavni su dio ugovora.


Pisani prigovori Kupaca i sporovi

Ovi Opći uvjeti sačinjeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i drugim propisima Republike Hrvatske. Svoje pisane prigovore na proizvode ili usluge Prodavatelja Kupci mogu predati neposredno u poslovnim prostorima na adresi sjedišta Prodavatelja ili poslati na adresu Prodavatelja: MALUR SPORT d.o.o., Ilica 37, 10000 Zagreb i to putem pošte ili elektronskom poštom na adresu: nicholasshoes.webshop@gmail.com kako je to navedeno u podacima Prodavatelja.
Prodavatelj je dužan bez odgađanja potvrditi da je pisani prigovor Kupca primio, a najkasnije u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimanja pisanog prigovora na isti odgovoriti.

U slučaju spora između Kupca i Trgovca, može se podnijeti prijava Sudu časti Hrvatske gospodarske komore, Sudu časti Hrvatske obrtničke komore ili prijedlog za mirenje pri centrima za mirenje.

U slučaju spora između Kupca i Trgovca, nastojat će problem riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Zagrebu.

Sukladno uredbi br. 524/2013 Europskog parlamenta i Vijeća, postoji obveza trgovaca koji sudjeluju u ugovorima o online prodaji da na svojim stranicama osiguraju elektronsku poveznicu s platformom za online rješavanje potrošačkih sporova. Platformi za rješavanje potrošačkih sporova putem interneta kupac može pristupiti putem ove poveznice:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR

Opći uvjeti korištenja poklon bona

Izdavatelj poklon bona je MaLur Sport d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, ILICA 37, ZAGREB (u nastavku Izdavatelj). 
Ovim općim uvjetima poslovanja Izdavatelj određuje prava i obveze pri korištenju poklon bona. 

Ovi opći uvjeti obvezujući su za Izdavatelja kao i svakog Korisnika poklon bona pri korištenju poklon bona koje uključuje uplate sredstava za poklon bon kao sredstvo plaćanja pri kupnji. 

Preuzimanjem poklon bona Korisnik prihvaća ove opće uvjete poslovanja:

- Izdavatelj poklon bona za koji se vrši uplata sredstava i koja služi kao sredstvo plaćanja u eurima | kunama
je društvo MaLur Sport d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, ILICA 37, ZAGREB

-  Poklon bon može se koristiti isključivo u poslovnici Izdavatelja u poslovnici ILICA 37, ZAGREB

-  Poklon bon s uplaćenim iznosom predstavlja sredstvo plaćanja.

-  Poklon bon mogu preuzeti fizičke i pravne osobe

- Pri uplati sredstava na poklon bon, Korisniku se ne odobravaju popusti.

 - Nije moguće zbrajanje i isplaćivanje kamata na uplaćeni iznos na poklon bonu.  

- Ukupan uplaćen iznos na poklon bonu nije moguće korstiti višekratno.

-  Nije moguća isplata već uplaćenog novčanog iznosa na poklon bonu.

-  Obveza Izdavatelja poklon bona nastaje u trenutku kada Korisnik uplati iznos na poklon bon. U slučaju gubitka, krađe poklon bona ili oštećenja koje onemogućuje korištenje poklon bona, MaLur Sport d.o.o. nije dužan isplatiti odštetu Korisniku poklon bona. Izdavatelj može odbiti poklon bon ako utvrdi da je poklon bon krivotvoren ili da je njegova valjanost istekla ili da je poklon bon tako uništen da je nemoguće utvrditi njegov sadržaj. Izdavatelj nije dužan provjeravati identitet donositelja poklon bona pri njegovom korištenju. Izdavatelj ne odgovara za gubitak poklon bona niti se može tražiti poništenje izgubljenog/ukradenog poklon bona. Obveza Izdavatelja poklon bona prestaje u trenutku kada ga Izdavatelj prihvati kao sredstvo plaćanja za robu istekom valjanosti poklon bona ili ako poklon bon postane nevažeći zbog bilo koje od okolnosti iz ovih općih uvjeta.  

-  Realizacija poklon bona je moguća samo uz fizičko predočenje poklon bona i računa, s time da se Korisnik poklon bona pritom nije dužan identificirati.

- Korisnik uplatom iznosa prihvaća Opće uvjete poslovanja s poklon bonom te se smatra da je s istima upoznat.

-  Korisnik poklon bona može koristiti poklon bon samo tako da ga priloži Izdavatelju kao sredstvo
plaćanja prilikom kupnje robe. U slučaju da je vrijednost kupnje viša od vrijednosti iznosa na poklon bonu, Korisnik poklon bona mora doplatiti razliku. Vrijednost kupnje, ne može biti niža od vrijednosti iznosa na poklon bonu! 

POKLON BON JE VAŽEĆI 12 MJESECI OD DATUMA KUPOVINE IZDAVANJA I NIJE GA MOGUĆE ZAMIJENITI ZA NOVAC
- POKLON BON SE MOŽE ISKORISTITI U NICHOLAS SHOES POSLOVNICI U ILICI 37, ZAGREB - POKLON BON VRIJEDI ISKLJUČIVO UZ PREDOĆENJE RAČUNA

Kontakt:

MALUR SPORT d.o.o.
Ilica 37
10000 Zagreb

E-mail: nicholasshoes.webshop@gmail.com
Mob.: 099/5080644
OIB: 80732405119

Upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS: 081183620
Temeljni kapital uplaćen u cijelosti 20.000,00 kn

IBAN: HR47 2360 0001 1028 7322 8, Zagrebačka banka d.d.